loading...
کلیستنیکس
محمدرضا بازدید : 52 شنبه 13 اردیبهشت 1399 نظرات (0)

کلیستنیکس (Calisthenics) چیست؟

 

تمرینات کلیستنیکس شامل تمام حرکاتی است که تنها با استفاده از وزن بدن و بدون استفاده از هرگونه از وزنه انجام می شود. کلیستنیکس می تواند به عنوان برنامه ای جداگانه و یا ترکیبی به همراه برنامه ی کاهش وزن، بدنسازی یا فیتنس استفاده شود. کلیستنیکس مزایای زیادی دارد و در سه سطح مقدماتی، متوسط و حرفه ای می تواند توسط ورزشکاران انجام شود. 

 

تمرینات بالاتنه در کلیستنیکس  

حرکاتی که در کلیستنیکس بیشترین محبوبیت را دارند و تقریبا هر کسی آنها را می شناسد، حرکت شنا و بارفیکس می باشد. حرکت شنا یک حرکت فوق العاده برای ساخت ماهیچه های سینه، پشت بازو و شانه (دلتوید جلویی) می باشد. و حرکت بارفیکس سبب تقویت ماهیچه های پشت، بازو و پنجه می شود لذا از این حرکت به عنوان تست میزان آمادگی جسمانی استفاده می شود. البته خاصیت کلیستنیک این است که تمامی حرکات آن قابلیت افزایش میزان سختی را دارند. برای مثال شما برای سخت تر کردن حرکت شنا می توانید از شنای پرشی و برای افزایش میزان سختی بارفیکس می توانید دست های خود را بیشتر باز کنید یا که میله ای که از آن برای بارفیکس استفاده می کنید را ضخیم تر در نظر بگیریدو اینگونه باعث تقویت عضلات پنجه ی خود نیز خواهید شد. 

 

تمرینات پایین تنه در کلیستنیکس

یکی از معروف ترین حرکات پایین تنه کلیستنیکس، حرکت اسکوات است. همگی با نوع ساده این حرکت که پاها بایستی بیشتر از عرض شانه باز شده و به آرامی به پایین رفته و بالا بیاییم، آشنا می باشیم اما برای سخت تر کردن این حرکت می توانید به جای استفاده از دو پا، از یک پا استفاده کنید که بنحوی چالش برانگیز می باشد.  نوع دیگر این حرکت، اسکات پرشی می باشد که هنگامی که به پایین می روید سعی می کنید تا آنجا که می توانید به هوا بپرید، البته این حرکت یک حرکت هوازی نیز به حساب می آید زیرا کالری زیادی را می سوزاند. 


حرکات فری استایل کلیستنیکس

 

یکی دیگر از حرکات چالش برانگیز کلیستنیکس، حرکت پلانچ (Planche) می باشد که یک حرکت بسیار دشوار می باشد و بسیاری از کلیستنیکس کاران پس از سال ها تمرین مداوم قادر به انجام این حرکت می شوند. فرم این حرکت به این گونه است که شما می بایست بر روی دو دست خود بایستید و به جز دو دست خود هیچ جای دیگری از بدن شما با زمین تماس نداشته باشد. عضلات درگیر در این حرکت شامل عضلات سینه، بازو، شکم، فیله کمر، ساعد و شانه می باشد. 

حرکت دیگر شنا با یک دست می باشد که این حرکت نیز عضلات سینه و پشت بازو و شانه قوی ای را نیاز دارد. 

 

کلیستنیکس برای بالا بردن آمادگی جسمانی بسیار مناسب است اما برای افزایش حجم بهتر است که وزنه را نیز به آن اضافه کنید و شاخه قدرت این رشته می تواند کمک بسزایی به شما نماید. همانند حرکت بارفیکس با وزنه. دیپس با وزنه، اسکات با وزنه و…

 

بیشتر ورزشکاران فکر می کنند که کلیستنیکس از آن دسته ورزش هایی است که نظامیان بعد از پوشیدن جلیقه وزنه انجام می دهند و جزء تمرینات قدیمی مدارس است. البته جای تعجبی نیست زیرا بیشتر افراد تمایلی به انجام حرکاتی مانند پرش بر روی سکو و دراز نشست ندارند.

کلیستنیکس خیلی فراتر از تنها این حرکات است! 

 

کلمه ی کلیستنیکس از کلمات یونانی ای به نام کالوس (زیبایی) و استنوس (قدرت) گرفته شده است. در واقع، یک زیبایی بینهایت در هل دادن، کشیدن و جهش رفتن و ... وجود دارد. کلیستنیکس به همراه افزایش قدرت، توانایی های هوازی شما را نیز تقویت می کند. ورزشی است که می شود در همه جا انجام داد، زمان کمی می گیرد و بسیار مهم است که شما بتوانید ورزشی را انجام دهید که قابلیت انجام آن  در همه جا، هر زمان و با کمترین امکانات میسر باشد.

برای آشنایی بیشتر به چند نمونه  از تمرینات کلیستنیکس خواهیم پرداخت: 

1.حرکات کلیستنیکس در هتل 

تصور کنید که در هنگان سفر، فقط 15 دقیقه زمان دارید، حتی زمان رفتن به باشگاه را هم ندارید، اما زمان انجام 3 ست از حرکات زیر را دارید: 

شنا (10) 

لانج ( 10 تکرار برای هر پا) 

پلانک (1 دقیقه) 

اسکات (10) 

کرانچ (20) 

2.حرکات کلیستنیکس در زمین بازی 

برای انجام این ورزش لوازم محدودی مانند میله بار فیکس نیاز می شود. اگر به یک نیمکت یا میله بارفیکس دسترسی دارید، می توانید یک برنامه اساسی کلیستنیکس را انجام دهید. 3 ست 10تایی  را برای هر یک از حرکات زیر انجام دهید. 

بارفیکس 

شنا 

اسکات پرشی

دیپ (بر روی نیمکت پارک) 

ساق پا ایستاده (بر روی یک قسمت بلند مانند اجر) 

3.حرکات کلیستنیکس در ساحل 

تا انجایی که بازیکنان والیبال می دانند، بازی کردن در شن بسیار جالب تر است، اما قدرت بدنی بیشتری نیاز دارد، اما 3 ست از 10 حرکات زیر دشوار نمی باشد. 

پرش 

بورپی 

حرکت کوه نوردی 

به صورت لانج راه رفتن 

اسکات 

 

 

 

حرکات بالا از جمله حرکات ساده و موثر کلیستنیکس می باشند. اما حرکات دشوار و نمایشی ای نیز وجود دارد که انجام دادن آنها قدرت بدنی و انرژی زیادی را می طلبد و اصلا ساده نیست. حتما در در جاهای زیادی دیده اید که بسیاری از افراد با بدن های ورزیده حرکات جالبی و باور نکردنی ای را انجام می دهند. بله همینطور است، این قسمتی از کلیستنیکس است. 

هر روز رقابت هایی میان کلیستنیکس کاران دنیا انجام می شود که بسیار مشهور نیز می باشد. 

این رقابت اغلب میان ورزشکاران از سرتاسر جهان انجام می شود.

و در ایران نیز کمیته کلیستنیکس ایران در سال ۹۵ توسط بهادر رزاقی بنیانگذاری شده و قبل از آن هم نیز ایران کرسی های بین المللی خود را همواره حفظ کرده است.

سخن آخر این است که شما می توانید با کلیستنیکس علاوه بر قدرت، چابکی و آمادگی های هوازی و… به چیزهای فراتر مثل شرکت در برنامه های استعداد یابی مثل عصر جدید، آمریکان نینجا و … نیز دست پیدا کنید. پس اگر کلیستنیکس را انتخاب کرده اید بدانید که انتخاب شما درست است.

محمدرضا بازدید : 57 شنبه 13 اردیبهشت 1399 نظرات (0)

نبرد کلیستنیکس (استریت ورک اوت) در خانه

 

نبرد کلیستنیکس (استریت ورک اوت) در خانه 

برگزاری اولین دوره ی نبرد آنلاین کلیستنیکس در خانه توسط کمیته کلیستنیکس کشوری و سازمان فعالیت بدنی فدراسیون ورزش های همگانی جمهوری اسلامی ایران با همکاری باشگاه ستاره سهیل و گروه ورزشی آی فیت پرو.

در این رویداد، ۲۴ شرکت کننده از استان های مختلف کشور و تنها با امکانات موجود در خانه، به صورت زنده و از طریق تماس تصویری اینترنتی (واتس اپ)، در چهار راند ۳۰ ثانیه ای رو در رو به رقابت با یکدیگر پرداختند.
این مسابقات توسط رییس کمیته کلیستنیکس (استریت ورک اوت) ایران آقای بهادر رزاقی هماهنگ و داوری شده و برندگان هر نبرد، توسط آرا مردمی انتخاب و به مرحله ی بعدی راه یافتند. که از میان ۲۴ شرکت کننده، آقایان علی فروغیان و هومان عباسی بر سر کسب عنوان اولی و دومی و آقایان علیرضا حاصلی و امیرفاضل عزیزی برای کسب عنوان سومی و چهارمی این دوره از مسابقات خواهند جنگید.

لازم به ذکر است، مرحله ی فینال مسابقات نیز طی روز های آینده به صورت آنلاین (زنده) برگزار خواهد شد.

جوایز شرکت کنندگان با رعایت رتبه بندی:

نفر اول ۵۰۰ هزار تومان
نفر دوم ۳۰۰ هزار تومان
نفر سوم ۲۰۰ هزار تومان
و جوایز غیر نقدی برای ۱۰ نفر از شرکت کنندگان

کمیته روابط عمومی کلیستنیکس جمهوری اسلامی ایران.

محمدرضا بازدید : 61 جمعه 12 اردیبهشت 1399 نظرات (0)

کلیستنیکس چیست استریت ورک اوت چیست؟

در این ورزش افزایش قدرت ،مقاومت عضلانی ، انعطاف پذیری و افزایش استقامت عضلانی می شود .

این ورزش محدود به افراد ورزشکار یا کسانی که سابقه ورزشی دارند نمی باشد وهر کس در هر مکانی و بدون هیچ گونه تجهیزات و و سیله خاصی قادر به انجام آن می باشد.

تمرینات کلیستنیکس مانند شنا (پوش آپ)،بارفیکس،اسکوات،تمرینات شکم و …در هر مکانی امکان پذیر است.

شما هیچ موقع به خاطر نداشتن تجهیزات یا دور بودن از باشگاه یا نداشتن امکانات از ورزش دور نخواهید بود.

تمرینات کلیستنیکس به شما آموزش می دهد چگونه استاد بدن خودتان شوید و هماهنگی ، تعادل و آگاهی از بدنتان و ضعف و قدرت هایتان را به شما نشان می دهد.

برخلاف استفاده از دستگاه های مختلف بدنسازی که حرکات شما را کنترل می کنند در ورزش کلیستنیکس شما اعضا و وزن بدنتان را خودتان کنترل می کنید.

این مزیت باعث افزایش عملکرد بدن در موقعیت های مختلف  می شود.

محمدرضا بازدید : 48 جمعه 12 اردیبهشت 1399 نظرات (0)

اولین کارگاه رسمی کشوری کلیستنیکس (استریت ورک اوت) در ایران

ویژه بانوان و آقایان با حضور مدرس بین المللی بهادر رزاقی در تهران برگزار شد


به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش های همگانی

اولین کارگاه رسمی کشوری کلیستنیکس در ایران در دو روز متوالی به تفکیک برای بانوان و آقایان در روز های پنجنشبه و جمعه ۹ و ۱۰ آبان ماه سال ۹۶ با ارائه مدرس بین المللی و عضو هیات رئیسه فدراسیون جهانی کلیستنیکس ورک اوت بهادر رزاقی در تهران برگزار شد.

در این دوره علاقمندان با اصول اولیه این رشته آشنا شدند.

کارگاه رسمی کشوری کلیستنیکس (استریت ورک اوت) در ایران ویژه بانوان و آقایان با حضور مدرس بین المللی بهادر رزاقی

کارگاه رسمی کشوری کلیستنیکس (استریت ورک اوت) در ایران ویژه بانوان، مدرس: بهادر رزاقی

کارگاه رسمی کشوری کلیستنیکس (استریت ورک اوت) در ایران ویژه بانوان و آقایان با حضور مدرس بین المللی بهادر رزاقی

کارگاه رسمی کشوری کلیستنیکس (استریت ورک اوت) در ایران ویژه آقایان ،مدرس: بهادر رزاقی

کارگاه روز نخست ویژه بانوان با حضور غلامحسین کمانه نائب رئیس فدراسیون ورزش های همگانی،بهادر رزاقی مدرس دوره، خانم منیر قهرمانی سرپرست انجمن روش های نوین تمرینی و خانم رفعت شمس رئیس کمیته استعدادیابی برگزار شد.


روز دوم این کارگاه به آقایان اختصاص داشت که بخشی از برنامه با ارائه پیام حسن نژاد قهرمان مسابقات جهانی سال 2016 کلیستنیکس همراه بود.

محمدرضا بازدید : 41 جمعه 12 اردیبهشت 1399 نظرات (0)


ساده ترین تعریفی که از این ورزش کامل و موثر میتوانیم بگوییم تمرین با وزن بدن و به تدریج تمرین با وزن اضافه است.

 

حرکات پایه کلیستنیکس اصلی ترین تمرینات آمادگی جسمانی هستند که همه افراد با آنها آشنایی دارند از هر ورزشکاری بپرسید برای اینکه دست ها قوی شوند چه تمریناتی مناسب است به شنا و بارفیکس اشاره می‌کند برای شکم درازنشست و کرانچ برای پاها اسکوات و…

کلیستنیکس تعازیف مختلفی می تواند داشته باشد  اما قدمت خود ورزش البته به سالها قبل برمیگردد. 

کلیستنیکس به گونه ای می باشد که افراد از ابتدایی ترین سطح آمادگی جسمانی تا حرفه ای ترین ورزشکاران می‌توانند بدون استفاده از وزنه یا دستگاه خاصی (در سطوح غیر پیشرفته) تمام گروه عضلانی خود را درگیر و فشار تمرینی بالایی را تجربه کنند.

کلیستنیکس

چگونه لاغر شویم؟؟؟
برای این که بدانید چگونه میتوانید با 10 روش ساده لاغر شوید  کلیک کنید

تمرین کلیستنیکس
کلیستنیکس را می‌توانید در خانه، پارک، یک اتاق خالی و یا باشگاه تمرین کنید.

تنها وسایلی که ممکن است به آن نیاز داشته باشید بارفیکس و میله پارارل است که وجود آنها الزامی نیست زیرا در این رشته می‌توانید تقریبا 70% گروه عضلانی خود را بدون هیچ وسیله‌ای فقط روی زمین صاف تمرین دهید.

تمرینات کلیستنیکس آنقدر گسترده هستند که شما هر روز و در هر جلسه تمرین می‌توانید برنامه تمرینی متفاوتی را تجربه می‌کنید.

کلیستنیکس

چگونه برای تمرینات کلیستنیکس برنامه ریزی کنیم؟

این رشته ۳ شاخه دارد 

اول باید ببینید کدام شاخه را میخواهید در برنامه تمرینی خود قرار دهید. 

بطور مثال:
حرکات شاخه فری استایل این رشته را می‌توان به سه بخش اصلی static (ایستا) و dynamic (پویا) و  combination (ترکیبی) تقسیم کرد. 

از طرفی دیگرحرکات را می‌توانید به چند روش، تمرین روتین (شاخه استقامت) ، تمرین حرکات نمایشی (شاخه فیری استایل) و یا با وزنه (شاخه قدرت) انجام دهید.

گستردگی این ورزش زمانی حس می‌شود که هر کدام از این چند روش تمرین را می‌توانید با چیدمان متفاوتی از جمله روش فانکشنال، تناوبی، ایزومتریک، پلایومتریک و… اجرا کنید که هر کدام تاثیر متفاوتی بر بدن می‌گذارند.

محمدرضا بازدید : 50 پنجشنبه 11 اردیبهشت 1399 نظرات (0)

تمرینات کلیستنیکس و یا استریت ورک اوت چه مزایایی دارند؟


کلیستنیکس چیست؟

کلیستنیکس یا تمرینات استریت ورک اوت به تمریناتی گفته می شود که با این که تنها به وزن بدن متکی بوده و به ابزار خاص دیگری نیاز ندارند تاثیر قابل توجهی روی افزایش قدرت بدنی، استقامت، انعطاف پذیری و تعادل بدن ورزشکار به جا می گذارند.

تمرینات کلیستنیکس چند تمرین مختلف در شدت و ریتم های متفاوت هستند که گاهی برای انجام آن ها از ابزارهای سبکی همچون حلقه و دستگیره استفاده می شود.

پیشینه تاریخی کلیستنیکس به یونان باستان برمی گردد، در اوایل قرن 19 میلادی این تمرینات دوباره به شهرت رسیده و در میان مردم محبوب شدند و امروزه بسیاری از ورزشکاران، ارتشی ها، افسران و افرادی که می خواهند تناسب اندام خود را حفظ کنند برای گرم کردن بدن قبل از انجام ورزش های سنگین، در تمرینات بدنسازی و برای تقویت بدن از این تمرینات استفاده می شود.

از سوی دیگر دانشمندان نیز در حال انجام مطالعات متعدد بر روی تمرینات کلیستنیکس هستند تا از مزایای آن ها برای درمان بیماری های مختلف از چاقی گرفته تا انسداد مزمن ریوی کمک بگیرند.

تمرینات مقدماتی کلیستنیکس برای مبتدیان

در ادامه با تعدادی از تمرینات اولیه کلیستنیکس مناسب برای مبتدیان آشنا خواهیم شد، مجموعه تمرینات زیر را سه مرتبه انجام دهید به این صورت که بین هر نوع تمرین 30 ثانیه و بعد از اتمام هر دور کامل تمرینات 3 دقیقه به خودتان استراحت دهید:

1. بارفیکس

برای این تمرین به یک میله بارفیکس نیاز دارید، بازوهای خود را کمی بیشتر از عرض شانه باز کرده و میله را بگیرید به گونه ای که روی دست مقابل شما و روی میله قرار بگیرد. سپس از عضلات شانه برای بالا کشیدن خود استفاده کرده و سر را از میله بالاتر ببرید.

این تمرین را 10 مرتبه تکرار کنید.

2. بارفیکس برعکس

مانند حرکت قبلی مقابل میله بایستید. بازوهای خود را به اندازه عرض شانه باز کرده و میله را بگیرید به گونه ای که کف دست به سمت شما روی میله قرار بگیرد. با کمک عضله دو سر بازو خود را به سمت بالا بکشید و سر را از میله بالاتر ببرید.

این تمرین را 10 مرتبه تکرار کنید.

3. حرکت دیپ

بین میله مخصوص دیپ بایستید و از بازوها و شانه ها برای بالا بردن خود استفاده کنید. هنگام پایین آمدن آرنج را خم کنید به گونه ای که بازو با سطح زمین موازی شود و برای بالا کشیدن خود دست باید کاملا صاف شود و آرنج خم نباشد.

در صورتی که به میله دیپ دسترسی ندارید می توانید از نیمکت برای انجام این تمرین کمک بگیرید.

این حرکت را 20 بار تکرار کنید.

4. اسکوات پرشی

بایستید و پاها را به اندازه عرضه شانه باز کنید. بدن تان را به حالت چمباتمه پایین آورده و در حالی که زانوهای خود را خم کرده اید باسن را به سمت عقب و پایین بیاورید. در این حالت قفسه سینه باید کاملا صاف و سر و صورت به سمت جلو باشد.

تا آن جا که ممکن است حالت چمباتمه بگیرید سپس با وارد کردن فشار به زمین به سمت بالا بپرید. هنگام فرود آمدن دقت کنید و روی انگشتان هر دو پا فرود بیایید.

این حرکت را 25 بار تکرار کنید.

5. تمرین شنا

روی زمین دراز بکشید به گونه ای که صورت شما به سمت زمین باشد، سپس به حالت پلانک بروید و کف دست های خود را زیر شانه و روی زمین قرار دهید و انگشتان پا و پنجه را روی زمین به حالت عمود نگه دارید، در این حالت کمر باید کاملا صاف و کشیده باشد.

با خم کردن آرنج بدن را پایین بیاورید تا زمانی که قفسه سینه تقریبا زمین را لمس کند و باز و آرنج زاویه 45 درجه بسازند. در این حالت کمی مکث کرده و سپس به سرعت به وضعیت اولیه برگردید.

در طول تمرین عضلات شکم باید منقبض باشد. این تمرین را 20 مرتبه انجام دهید.

6. تمرین کرانچ

روی زمین دراز بکشید به گونه ای که پشت شما کاملا صاف روی زمین باشد. زانوی خود را خم کنید طوری که با بدن زاویه 90 درجه بسازد و دست ها را به صورت ضربدری در بالای سینه یا پشت گردن و سر را به فاصله یک مشت از سینه نگه دارید.

سپس قسمت بالای بدن خود را بلند کنید تا زمانی که آرنج یا قفسه سینه زانوها را لمس کند.

هنگام انجام این تمرین باید روی های ماهیچه هسته بدن دقت کنید تا خودتان را بالا بکشید، موقع بلند شدن نفس را به بیرون داده و زمانی که دراز می کشید نفس را به داخل بکشید.

این حرکت را 50 بار تکرار کنید.

7. تمرین برپی

بایستید و پاهای خود را به اندازه عرض شانه باز کنید، در حالی که وزن بدن را روی پاشنه پا انداخته و دست ها در دو طرف بدن قرار دارد.

باسن را به سمت عقب داده، زانوها را خم کنید و به حالت چمباتمه پایین بروید. کف دست های خود را روی زمین و کمی جلوتر از پاهای خود قرار دهید. وزن بدن را روی دست ها انداخته و پاهای خود را سمت عقب پرش دهید تا بتوانید یک حرکت شنا بروید.

سپس باسن را بالا آورده، پاها را به سمت شکم جمع کنید و دوباره به حالت چمباتمه بروید، یک پرش کوتاه در جای خودتان انجام دهید و صاف بایستید.

این حرکت را 10 بار تکرار کنید.

8. طناب زدن

دسته طناب را گرفته و طناب را با مچ دست – نه آرنج یا شانه ها – بچرخانید، در حالی که هم زمان حدود 2.5 تا 5 سانتی متر به هوا می پرید طناب را از زیر پاهای خود رد کنید. هنگام پرش انگشتان پا را به سمت پایین و زانو را کمی خم کنید.

این حرکت را 30 ثانیه انجام دهید.

فواید تمرینات کلیستنیکس

1. افزایش استقامت بدنی

این تمرینات که به صورت چندین حرکت مختلف و به شکل دوره ای انجام می شود روشی عالی برای ایجاد استقامت عضلانی در همه عضلات بدن می باشند. انجام 3 تا 5 دور حرکات با استراحت مشخص میان آن ها باعث افزایش مقاومت بدن نسبت به خستگی شده و برای سلامت قلب و عروق نیز مفید می باشد.

2. انعطاف پذیری

بسیاری از تمریناتی که در کلیستنیکس انجام می شود نیاز به قدری انعطاف پذیری عضلانی دارد. با انجام این تمرینات سفتی عضلات بدن که حتی ممکن است از آن آگاه نیز نباشیم کاملا احساس خواهد شد.

به مرور و با انجام حرکات صحیح و افزایش قدرت و استقامت، بدن می تواند انعطاف پذیری لازم برای انجام این تمرینات را به دست آورد.

حرکات مختلف در این نوع تمرینات باعث می شود بدن از گروه های عضلانی مختلف استفاده کند، اگرچه باید به انجام صحیح حرکات دقت زیادی داشته باشید تا عضلات درست درگیر شود، همچنین بهتر است قبل از شروع تمرینات از حرکات کششی استاندارد برای گرم کردن بدن استفاده کنید.

3. تقویت عضلات بالا تنه و پایین تنه

بسیاری از تمرینات کلیستنیکس مربوط به تقویت بخش فوقانی بدن هستند و به خصوص برای عضلات شکم بسیار مفید می باشند. برخی تمرینات عضلات پشت بدن را تقویت کرده و گروهی برای افزایش قدرت عضلانی دست و بازوان مفید هستند.

برخی تمرینات دیگر نیز روی تقویت عضلات پایین تنه بدن از جمله پاها تمرکز داشته و به قدرت عضلانی ساق پا و ران کمک می کنند و بعضی تمرینات تمام این مزایا را در کنار هم دارا می باشند.

4. کاهش وزن

اگر به دنبال چربی سوزی هستید این تمرینات برای شما مفید خواهد بود زیرا کلیستنیکس با درگیر کردن عضلات مختلف بدن به افزایش کالری سوزی و چربی سوزی بدن کمک خواهد کرد.

با این تمرینات دیگر نیازی به رژیم های لاغری سخت ندارید و با استفاده از یک رژیم غذایی سالم در کنار تمرینات منظم می توانید به تناسب اندام ایده آل خود برسید.

5. تمرینات ساده و موثر

برای انجام بسیاری از تمرینات ورزشی نیاز است به باشگاه رفته و از دستگاه های ورزشی خاص استفاده کنید که امکان استفاده از آن ها برای همه افراد وجود ندارد در حالی که برای انجام تمرینات کلیستنیکس نه تنها نیازی به ابزار مخصوص نمی باشد بلکه آن ها را می توان به راحتی در منزل انجام داد.

مقایسه تمرینات کلیستنیکس و تمرینات با وزنه

تمرینات کلیستنیکس تنها از وزن بدن برای انجام حرکات قدرتی استفاده می کنند در حالی که تمرینات با وزنه نیاز به استفاده از دمبل یا دیگر ابزارهای وزنه برداری برای انجام حرکات قدرتی دارد.

براساس مطالعات انجام شده هر دو نوع تمرینات ورزشی حداقل در کوتاه مدت نتایج یکسانی روی تناسب اندام افراد دارد.

محمدرضا بازدید : 446 پنجشنبه 11 اردیبهشت 1399 نظرات (0)

بهادر رزاقی: استعدادیابی در کلیستنیکس از «ریل» خارج شده است

در گفتگویی دوستانه رزاقی عنوان کرد که، استعدادیابی در کلیستنیکس (استریت ورک اوت) از «ریل» خارج شده است

بهادر رزاقی: استعدادیابی در کلیستنیکس از «ریل» خارج شده است

بهادر رزاقی (بهمراه آرات حسینی اعجوبه ورزش جهان): استعدادیابی در کلیستنیکس از «ریل» خارج شده است

 

وی در ادامه به مسائل مالی و مدیریتی اشاره کرد و گفت: هر مدیری

دارای ظرفیت‌ها و باورهایی است که بر اساس آن فعالیتش را ادامه می‌دهد. استعدادیابی زمان و هزینه زیادی می‌خواهد

و هر مدیری خود را گرفتار چنین هزینه‌هایی نمی‌کند، استعدادیابی

مبحثی نیست که ظرف یک یا دو سال انجام شود بلکه باید سالیان متمادی انجام شود تا به نتیجه برسد

استعدادیابی در ورزش باید در مدارس آغاز شود ما نمی‌توانیم ۱۲ سال در دوران مدرسه و ۴ سال در دانشگاه افراد را از ورزش محروم کنیم

و سپس از جایی به عنوان مثال کمیته کلیستنیکس (استریت ورک اوت) یا انجمن و فدراسیون های دیگری

بخواهیم آنها را پرورش دهند، کشورهایی

مانند آلمان، ژاپن، روسیه و فرانسه محصول ۱۶ سال (۱۲ سال مدرسه و ۴ سال در دانشگاه) به همراه ورزش همگانی فوق العاده هماهنگ و خوب در برنامه دارند

کاری که ما در کشورمان از انجام عاجز هستیم. استعدادیابی در حال حاضر به صورت دست و پا شکسته در کشور انجام می‌شود که پرهزینه و کم محصول است

بهادر رزاقی  درباره پایان کار نسل طلایی کلیستنیکس ایران

پس از جام جهانی فری استایل در سال ۲۰۱۶  مسکو گفت: شاید باید خیلی زودتر

به این باور میرسیدیم که جایگاه کلیستنیکس ایران با جهان تفاوت زیادی دارد

مساله این است که امکانات کم و پشتیبانی نکردن این اجازه را در ساخت ورزشکاران جدید خوب به ما نمیدهد

محمدرضا بازدید : 46 پنجشنبه 11 اردیبهشت 1399 نظرات (0)
 

 

مهم ترین و اساسی ترین مرینات کلیستنیکس استریت ورک اوت  که باید ابتدا به آن بپردازید.

 

خیلی از مخاطبین کلیستنیکس رو با دیدن کلیپ افرادی که حرکات نمایشی انجام می دهند شروع می کنند و طبیعتا دوست دارند خیلی از اون حرکات رو در اولین فرصت یاد بگیرند. نکته ای که از چشم ماها پنهان است اینه که این افراد ماه ها و سال ها روی تمرینات پایه ای کار کردند و هنوز هم کار می کنند ولی از اونها فیلم نمی گیرند! 

تمرینات پایه ای مثل زیر بنای حرکات پیشرفته هستند و همان طور که یک ساختمان بدون زیر بنای مناسب مستحکم نیست، بدن شما هم بدون این تمرینات پایه ای نمی تونه ابزار مناسبی برای یادگیری تمرینات پیشرفته باشه. 

 

 

حرکات پایه ای کلیستنیکس عبارتند از:

بارفیکس

بارفیکس+ورزش+کلیستنیکس

 

 شنا

شنا+کلیستنیکس+ورزش

 

 

درازنشست 

 

اسکوات

 

Dips پارالل 

 

 

 Leg Raises

 

 

 Hyper Extentions

انجام این حرکت روی پارالل دیپ هم امکان پذیر است، به ویدئوی دوم دقت کنید.

hyper extentions

 

محمدرضا بازدید : 38 پنجشنبه 11 اردیبهشت 1399 نظرات (0)

دشمنان اصلی ستون فقرات

 

دشمنان اصلی ستون فقرات 

دشمنان اصلی ستون فقرات

🔸شکم بزرگ
🔸بد خوابیدن
🔸بغل کردن بچه‌ها
🔸نشستن چهار زانو یا دو زانو
🔸ایستادن طولانی
🔸بلند کردن جسم سنگین

Calisthenics and/or Street Workout  کلیستنیکس و استریت ورک اوت

محمدرضا بازدید : 48 پنجشنبه 11 اردیبهشت 1399 نظرات (0)

کلیستنیکس (استریت ورک اوت) چیست؟

تمرینات کلیستنیکس عمدتاً تمریناتی هستند که در آنها از وزنه استفاده نمی شود و تنها از وزن بدن به عنوان عامل مقاومت کننده استفاده می شود. اگر بخواهیم درباره این تمرینات مثال بزنیم می توانیم به حرکاتی مانند شنا و بارفیکس اشاره کنیم. 

از زیبایی های این ورزش در این است با راه کارهایی ساده اما موثر می توان انجام حرکت ها را دشوارتر یا ساده تر کرد. برای مثال در صورتی که بخواهید حرکت شنا را آسان تر کنید می توانید این حرکت را در حالتی انجام دهید که روی زانوی خود هستید، برای سخت تر کردن این حرکت می توان پاها را در ارتفاع قرار داد یا نحوه قرار گیری دست ها را تغییر داد.

تعداد صفحات : 11

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 107
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 21
  • آی پی دیروز : 11
  • بازدید امروز : 66
  • باردید دیروز : 16
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 216
  • بازدید ماه : 598
  • بازدید سال : 2,982
  • بازدید کلی : 16,064